KJ. food

KJ. food
Mindeværdige oplevelser, som kommer til udtryk i vores passion, lidenskab og nærhed
Selskabsmenuerne er den gode løsning til selskaber og
større arrangementer.
KJ. food er mad i øjenhøjde og jeres samarbejdspartner til mærkedage såsom bryllup, fødselsdag, konfirmation eller noget, som I ønsker at markere med en sublim madoplevelse. Vi sætter en ære i, at man kan mærke passionen og se deltaljerne bag, uanset om det er snacks, forret, mellemret, hovedret eller dessert. Vi har stor kærlighed til ærlig mad med fokus på økologiske råvarer, bæredygtighed og udvalgte lokale producenter. Samarbejdet med de forskellige producenter udtrykkes gennem de enkelte serveringer.
Byer vi har været i: Vejle Fredericia Kolding Horsens Århus Odense København Herning Esbjerg Silkeborg
KJ. food repræsenterer professionelt og ærligt selskabsmad. Vi sætter en ære i at give jer en mindeværdig oplevelse, uanset om det er i et forsamlingshus, øvrige selskabslokaler, telt eller i private hjem. Hvis I har særlige ønsker til sammensætningen af menuen eller andet tager vi selvfølgelig gerne en snak med jer herom.
Priserne inkluderer
.Den valgte menu
.Anretning og præsentation af retterne
.Professionelt samarbejde med serveringspersonalet
MADEN
3 retter fra 345,-
4 retter fra 425,-
5 retter fra 495,-
FORRET
Røget laks fra Færøerne med saltet agurk, citron, bitre salater, sprødt, urter hertil sauce på kærnemælk og dild
-
Stegte kammuslinger med friterede jordskokker, syltet jordskokker, mandler og cremet muslingesauce
-
Stegt blomkål med blomkålspure tilsmagt med trøffel, syltet og tørret blomkålsblade hertil brunet smør med hasselnøder fra Piemonte vegetar
-
Vol au vent med hopballe kylling og hvide asparges i frikasse med hjemmesylt og urter
-
Skagenskinke fra "Slagter Munch" med trøffelcreme, grape, syltede bøgehatte, samt ”Parmigiano- Regianno”
-
Stegt rødspættefilet med variation af tomat, ribs hertil hummer blanquette sauce med økologisk cremefraiche fra Naturmælk
jomfruhummer i stedet for rødspætte +55
-
Torsk med dagens grønt, sprød kartoffel, urter, samt cremet sauce på Vesterhavsost
-
Hvide asparges med små rejer, brioche, urter og "hollandaise" (Sæson april - juni)
Til alle forretter serveres "det gode brød" og kærnet smør fra Lindved mejeri
Alle forretter serveres på tallerken
HOVEDRET
Kalveculotte med timian og hvidløg
Kyllingebryst fra Hopballe mølle med rosmarin og havsalt
Braiserede spoleben med soya, IPA og honning
Nakkefilet af dansk frilandsgris med BBQ og syltede tyttebær
Gratineret kalkun med grøntsager og modnet cheddar
Lam med mynte og soltørrede tomater
Andebryst med rødvinseddike og Sichuanpeber
Langtidsstegt okse med timian og hvidløg
Kalv stegt som vildt med signature marinade med ribs
Oksemørbrad med timian og rosmarin +75
Kalvemørbrad med salvie og hvidløg +85
Til hovedret serveres:
Stegte kartofler med friske urter
Aromatisk sauce
Dagens garniture af grønt der matcher hver kødtype
Alle hovedretter serveres på tallerken
- Mulighed for fadservering og buffet
DESSERT
Signature islagkage med parfait og sorbet med syltede bær og krystalliseret chokolade
-
”Københavnerstang” Friskostcreme med mascarpone og ananassirup,
økologisk flødeis fra Engmark, sprød chokolade, samt ananas granité
-
Mørk chokoladebrownie med chokoalde ganache, sprød chokolade, hindbær og hindbærsorbet
-
Mazarin med æble/hyldeblomstkompot, kondenseret mælk, æblesorbet og hvidchokolade sauce
-
”Tarte au citron” Citrontærte med italiensk marengs, syltede skovbær og økologisk flødeis fra Engmark
-
Danske jordbær med jordbærmousse, hvid chokolade, hyldeblomst og hyldeblomstsorbet (Sæson juni - aug)
-
Udvalg af danske oste med sprødt, surt og sødt
Alle desserter serveres på tallerken
NATMAD +95
Små sliders med 2 slags fyld
The sandwich med 3 slags fyld
Pølsebord med surdejsbrød og økologisk smør
”Cæsarsalad” med marineret kylling, surdejsbrød og økologisk smør
Vi vil meget gerne være behjælpelig med andre aspekter af jeres selskab - kontakt mig for eventuelle spørgsmål
