
KJ. food
Private dining er en unik helhedsoplevelse serveret i private hjem eller hos virksomheder
KJ. food bringer restaurant-oplevelsen ind i hjemmet eller ud i firmaet. Nyd samværet med jeres gæster og skab mindeværdige oplevelser sammen. Som vært skal man kunne tage imod sine gæster, samt nyde middagen uden stress og jag. Menuerne følger sæsonen og skifter 4 gange årligt i takt med sæsonen. Hvis I har særlige ønsker, tager vi selvfølgelig gerne en snak med jer herom.
Byer vi har været i: Vejle Fredericia Kolding Horsens Århus Odense København Herning Esbjerg Silkeborg
Det eneste, DU skal sørge for er
.Gæsterne
.Adgang til et køkken
.Opdækning af bord
.Køle- og fryseplads
KJ. food sørger for resten.
Priserne inkluderer kok, som tager hånd om jer under hele middagen
April - Maj - Juni
6 serveringer
Krustade med forårsgrønt
Skaldyrsbisque med hjemmesylt
*
HUMMER
Modne tomater, oliven, hummersauce
*
HVIDE ASPARGES
Rødspætte, brioche, "hollandaise"
*
HOPBALLE KYLLING
Ramsløg, grønne asparges, sauce ”supreme”
*
RABARBER
Hvid chokolade, økologisk vaniljeis fra Engmark
995,-
Inkl. afstemt vinmenu
* Opgraderet vinmenu +295
* Signaturret "Caviar en surprise" +345
* Unika oste med tilbehør +175
Minimum 6 personer
Juli - August - September
6 serveringer
Krustade med sommergrønt
Skaldyrsbisque med hjemmesylt
*
RØGET KAMMUSLING
Grønne jordbær, pistacie, muslingecreme
*
VESTERHAVSFISK
Sommerkål, ærterbælg, sauce på pighvar
*
IBERICO GRIS
Grillet løg, nye kartofler og ”gammelknas”
sauce med røget marv
*
DANSKE BÆR
Hindbærsorbet, sauce Sabayonne
995,-
Inkl. afstemt vinmenu
* Opgraderet vinmenu +295
* Signaturret "Caviar en surprise" +345
* Unika oste med tilbehør +175
Minimum 6 personer
KJ. food D`luxe
12 serveringer
SNACKS
Krabbe - Glaskål
Vagtelæg - Caviar
Gougéres - Trøffel
Bisque - Hjemmesylt
Paleta, Gran Reserva, 24 måneder
*
TORSK
Nashi pære, passionsfrugt
*
JOMFRUHUMMER
Chorizo, hummersauce
*
FARSERET MORKEL
Duroc, kantareller
*
WAGYU
Trøffel, morkler, røget marv
*
BAERII CAVIAR
Hasselnød
*
CITRUS
Hvid chokolade, vanilje, jernurt
*
PETIT FOURS
2445,-
inkl. afstemt vinmenu
*
1845,-
u/ vinmenu
* Opgraderet vinmenu + 325
* Unika oste med tilbehør +175
* Signaturret "Caviar en surprise" +345
Minimum 5 personer
Oktober - November - December
6 serveringer
Krustade med efterårsgrønt
Svampebisque med hjemmesylt
*
OKSETATAR
Cognac, karljohan-mayo, jordskokkechips
*
JOMFRUHUMMERBISQUE
Krebsehaler, syltede stikkelsbær, persille
*
AND PÅ 2 MÅDER
Glaseret rødbede, syltede brombær, langpeber sauce
*
ÆBLETÆRTE
Vaniljemousse, brun farin, æblesorbet
995,-
Inkl. afstemt vinmenu
* Opgraderet vinmenu +295
* Signaturret "Caviar en surprise" +345
* Unika oste med tilbehør +175
Minimum 6 personer
Januar - Februar - Marts
6 serveringer
Krustade med vintergrønt
Svampebisque med hjemmesylt
*
STENBIDDEROGN
Jordskokkechips, økologisk cremefraiche fra Naturmælk
*
RØDSPÆTTE
Chorizo, tomat, hummersauce
*
OKSE
Jordskokker, selleri, trøffelsauce
*
BLODAPPELSINSORBET
Appelsin, mørk chokolade, krokant
995,-
Inkl. afstemt vinmenu
* Opgraderet vinmenu +295
* Signaturret "Caviar en surprise" +345
* Unika oste med tilbehør +175
Minimum 6 personer
Vi vil meget gerne være behjælpelig med andre aspekter af jeres selskab - kontakt mig for eventuelle spørgsmål
KJ. food luxe
9 serveringer
SNACKS
Krustade med trøffel
Bisque - Hjemmesylt
Paleta, Gran Reserva, 24 måneder
*
KAMMUSLING
Hasselnødder fra Piemonte, brunet smør
*
VESTERHAVSFISK
Jordskokkechips, muslingesauce
*
WAGYU
Trøffel, morkler, røget marv
*
BAERII CAVIAR
Hasselnød
*
CITRUS
Hvid chokolade, vanilje, jernurt
*
PETIT FOURS
1845,-
inkl. afstemt vinmenu
*
1445,-
u/ vinmenu
* Opgraderet vinmenu + 325
* Unika oste med tilbehør +175
* Signaturret "Caviar en surprise" +345
Minimum 5 personer