

Private dining
Vi bringer restaurantoplevelsen ind i hjemmet
eller ud i firmaet.
En aften dine gæster sent vil glemme
KJ. food tilbyder Private dining som en helhedsoplevelse i private hjem eller hos virksomheder.
Vi bringer restaurantoplevelsen ind i hjemmet eller ud i firmaet. Nyd samværet med jeres gæster og skab mindeværdige oplevelser sammen. Som vært skal man kunne tage imod sine gæster samt nyde middagen uden stress og jag.
Vi sammensætter menuerne efter sæsonen, så I altid er garanteret friske råvarer og sæsonrelaterede produkter. Det vil sige, at vi skifter menuerne 4 gange årligt, men vi er selvfølgelig altid åbne over for eventuelle ønsker til menuen.
Det eneste vi forventer af dig, er:
Adgang til et køkken
Opdækket bord
Ledigt køle-og fryseplads.
Så sørger vi for resten og en oplevelse dine gæster sent glemmer.
Luxe Dining
Et lille udpluk i vores univers
7 serveringer
895,-
* leje af kok 350,- pr. time
* kan kun bestilles fra Man - Fre
* minimum 6 personer
D´luxe Dining
Den fulde oplevelse. vores univers
9 serveringer
1095,-
* leje af kok 350,- pr. time
* minimum 6 personer
MENU
Forår
Kammusling - Beurre Blanc
*
Rødspætte - Hvide asparges - Hummersauce
*
Oliven
Jomfruhummer - Piment d´espelette
Tomat - Citronverbena
*
Hopballe kylling - Ramsløg - Grønne asparges
*
Rabarber - Hvid chokolade - Tonkabønne
Tilvalg
Vinmenu luxe +295
Vinmenu D´luxe +495
Frisk trøffel +75
Baerii Caviar +95
Sommer
Kammusling - Beurre Blanc
*
Vesterhavstorsk - Små løg - Vesterhavsost
*
Oliven
Jomfruhummer - Piment d´espelette
Tomat - Citronverbena
*
Kalv - Nye ærter - Trøffelsauce
*
Hindbær - Pistacie - Champagne
Tilvalg
Vinmenu luxe +295
Vinmenu D´luxe +495
Frisk trøffel +75
Baerii Caviar +95
MENU
Oliven
Iberico skinke
Vagtelæg - Caviar
Vaffel - Ørred
Wagyu - Shiso
*
KAMMUSLING
Sauce Nage - Honningblomst
*
PIGHVAR
Morkel - Blåmuslinger
*
LOKAL DUROC GRIS
Fermenteret hvidløg - Marv
*
VANILJE
Baerii Caviar - Hasselnød
Tilvalg
Vinmenu luxe +395
Vinmenu D´luxe +695
Frisk trøffel +75
Efterår
Kammusling - Beurre Blanc
*
Kulmule - Morkel - Muslingesauce
*
Vesterhavsost
Kyllingeskind - Trøffel
Karl Johan - Hasselnød
*
Okse - Grillet majs - Sauce Robert
*
Æble - Karamel - Vanilje
Tilvalg
Vinmenu luxe +295
Vinmenu D´luxe +495
Frisk trøffel +75
Baerii Caviar +95
Vinter
Kammusling - Beurre Blanc
*
Wagyu - Grape - 36mdr parmesan
*
Vesterhavsost
Kyllingeskind - Trøffel
Karl Johan - Hasselnød
*
And - Rødbede - Radicchio
*
Vanilje - Varme krydderier - Mandel
Tilvalg
Vinmenu luxe +295
Vinmenu D´luxe +495
Frisk trøffel +75
Baerii Caviar +95
.jpg)


