Private dining er en unik helhedsoplevelse serveret i private hjem eller hos virksomheder 

 

KJ. food bringer restaurant-oplevelsen ind i hjemmet eller ud i firmaet. Nyd samværet med jeres gæster og skab mindeværdige oplevelser sammen. Som vært skal man kunne tage imod sine gæster, samt nyde middagen uden stress og jag. Menuerne følger sæsonen og skifter 4 gange årligt i takt med sæsonen. Hvis I har særlige ønsker, tager vi selvfølgelig gerne en snak med jer herom.

Byer vi har været i: Vejle Fredericia Kolding Horsens Århus Odense København Herning Esbjerg Silkeborg

 Det eneste, DU skal sørge for er

 

.Gæsterne

.Adgang til et køkken

.Opdækning af bord

.Køle- og fryseplads 

 

KJ. food sørger for resten.

April - Maj - Juni

 

6 serveringer

SNACKS 

Krustade med vilde ramsløg

Krustade med forårsgrøn
*

MODNE TOMATER

Hummer, tomat consommé, citronverbena 

*

HVIDE ASPARGES

”Hollandaise” håndpillede rejer, friske urter 

*

HOPBALLE KYLLING            

Ramsløg, grønne asparges og sauce ”supreme” 

*

ØKOLOGISK FLØDEIS FRA ENGMARK

Rabarber, sprødt sukker, hvid chokolade

Pris 945,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

Opgraderet vinmenu + 195

"Caviar en surprise" +345

Ost + 175

Minimum 6 personer

Juli - August - September

 

6 serveringer

SNACKS

Krustade med sprød chorizo

Krustade med sommergrønt

*

RØGET KAMMUSLING

Grønne jordbær, umodne tomater, muslingecreme 

*

VESTERHAVSFISK

Blanquette sauce, sommerkål, nye ærter

*

IBERICO GRIS

Grillet løg, kartofler og ”gammelknas” sauce med røget marv

*

DANSKE BÆR

Vanilje, hindbærsorbet, sauce Sabayonne 

Pris 945,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

Opgraderet vinmenu + 195

"Caviar en surprise" +345

Ost + 175

Minimum 6 personer

Oktober - November - December

 

6 serveringer

SNACKS

Krustade med økologisk rygeost

Krustade med efterårsgrønt

*

ARTISKOKKER

Trøffel, grape, karse

*

KREBS

Jomfruhummerbisque, syltede stikkelsbær, estragon

*

AND PÅ 2 MÅDER

Glaseret rødbede, syltede brombær, langpeber sauce 

*

DANSKE ÆBLER

Karamel, havtorn, hvid chokoladesauce 

Pris 945,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

Opgraderet vinmenu + 195

"Caviar en surprise" +345

Ost + 175

Minimum 6 personer

Januar - Februar - Marts

6 serveringer

SNACKS

Krustade med trøffel

Krustade med vintergrønt

*

STENBIDDEROGN

Jordskokkechips, økologisk cremefraiche fra Naturmælk

*

MARINERET TORSK

Rogn, vintergrønt, kærnemælk sauce med dild

*
OKSE

Jordskokker, selleri, trøffelsauce

*

BLODAPPELSINSORBET

Appelsin, mørk chokolade, krokant 

Pris 945,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

Opgraderet vinmenu + 195

"Caviar en surprise" +345

Ost + 175

Minimum 6 personer

Jeg vil meget gerne være behjælpelig med andre aspekter af jeres selskab - kontakt mig for eventuelle spørgsmål

 

KJ. food D`luxe

 

12 serveringer

 

SNACKS

Krabbe - Glaskål

Vagtelæg - Caviar

Gougéres - Trøffel

Kartoffel - Naturmælk

Paleta, Gran Reserva, 24 måneder

*

"CAVIAR EN SUPRISE"

BAERII caviar, hasselnødder fra Piemonte

*

JOMFRUHUMMER
Hjemmesylt, hummersauce

*

WAGYU

Trøffel, morkler, røget marv

*

OST

Sprødt, surt og sødt

*

BAERII CAVIAR

Hasselnød

*

CITRUS

Hvid chokolade, vanilje, jernurt

*

PETIT FOURS

 

Pris 2445,-

inkl. afstemt vinmenu

 

Opgraderet vinmenu 

+ 475

 

Minimum 5 personer

KJ. food luxe

 

9 serveringer

 

SNACKS

Krustade med trøffel

Kartoffel - Naturmælk

Paleta, Gran Reserva, 24 måneder

*

KAMMUSLING

Blomkål, hasselnødder fra Piemonte, brunet smør

*

VESTERHAVSFISK
Jordskokkechips, muslingesauce

*

WAGYU

Trøffel, morkler, røget marv

*

BAERII CAVIAR
Hasselnød

*

CITRUS

Hvid chokolade, vanilje, jernurt

*

PETIT FOURS

 

Pris 1845,-

inkl. afstemt vinmenu

Opgraderet vinmenu

+ 325

Minimum 5 personer