Private dining er en unik helhedsoplevelse serveret i private hjem eller hos virksomheder 

 

KJ. food bringer restaurant-oplevelsen ind i hjemmet eller ud i firmaet. Nyd samværet med jeres gæster og skab mindeværdige oplevelser sammen. Som vært skal man kunne tage imod sine gæster, samt nyde middagen uden stress og jag. Menuerne følger sæsonen og skifter 4 gange årligt i takt med sæsonen. Hvis I har særlige ønsker, tager vi selvfølgelig gerne en snak med jer herom.

Byer vi har været i: Vejle Fredericia Kolding Horsens Århus Odense København Herning Esbjerg Silkeborg

 Det eneste, DU skal sørge for er

 

.Gæsterne

.Adgang til et køkken

.Opdækning af bord

.Køle- og fryseplads 

 

KJ. food sørger for resten.

Priserne inkluderer kok, som tager hånd om jer under hele middagen

April - Maj - Juni

 

6 serveringer

Krustade med forårsgrønt

Skaldyrsbisque med hjemmesylt
*

HUMMER

Modne tomater, oliven, hummersauce

*

HVIDE ASPARGES

Rødspætte, brioche, "hollandaise"

*

HOPBALLE KYLLING            

Ramsløg, grønne asparges, sauce ”supreme” 

*

RABARBER

Hvid chokolade, økologisk vaniljeis fra Engmark

995,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

* Opgraderet vinmenu +295

* Signaturret "Caviar en surprise" +345

* Unika oste med tilbehør +175

Minimum 6 personer

Juli - August - September

 

6 serveringer

 

Krustade med sommergrønt

Skaldyrsbisque med hjemmesylt

*

RØGET KAMMUSLING

Grønne jordbær, pistacie, muslingecreme 

*

VESTERHAVSFISK

Sommerkål, ærterbælg, sauce på pighvar 

*

IBERICO GRIS

Grillet løg, nye kartofler og ”gammelknas”

sauce med røget marv

*

DANSKE BÆR

Hindbærsorbet, sauce Sabayonne 

995,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

* Opgraderet vinmenu +295

* Signaturret "Caviar en surprise" +345

* Unika oste med tilbehør +175

Minimum 6 personer

KJ. food D`luxe

 

12 serveringer

 

SNACKS

Krabbe - Glaskål

Vagtelæg - Caviar

Gougéres - Trøffel

Bisque - Hjemmesylt

Paleta, Gran Reserva, 24 måneder

*

TORSK

Nashi pære, passionsfrugt

*

JOMFRUHUMMER
Chorizo, hummersauce

*

FARSERET MORKEL

Duroc, kantareller

*

WAGYU

Trøffel, morkler, røget marv

*

BAERII CAVIAR

Hasselnød

*

CITRUS

Hvid chokolade, vanilje, jernurt

*

PETIT FOURS

 

2445,-

inkl. afstemt vinmenu

*

1845,-

u/ vinmenu

* Opgraderet vinmenu + 325

* Unika oste med tilbehør +175

* Signaturret "Caviar en surprise" +345

 

Minimum 5 personer

Oktober - November - December

 

6 serveringer

Krustade med efterårsgrønt

Svampebisque med hjemmesylt

*

OKSETATAR

Cognac, karljohan-mayo, jordskokkechips

*

JOMFRUHUMMERBISQUE

Krebsehaler, syltede stikkelsbær, persille

*

AND PÅ 2 MÅDER

Glaseret rødbede, syltede brombær, langpeber sauce 

*

ÆBLETÆRTE
Vaniljemousse, brun farin, æblesorbet

995,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

* Opgraderet vinmenu +295

* Signaturret "Caviar en surprise" +345

* Unika oste med tilbehør +175

Minimum 6 personer

Januar - Februar - Marts

6 serveringer

Krustade med vintergrønt

Svampebisque med hjemmesylt

*

STENBIDDEROGN

Jordskokkechips, økologisk cremefraiche fra Naturmælk

*

RØDSPÆTTE

Chorizo, tomat, hummersauce

*
OKSE

Jordskokker, selleri, trøffelsauce

*

BLODAPPELSINSORBET

Appelsin, mørk chokolade, krokant 

995,-

Inkl. afstemt vinmenu 

 

* Opgraderet vinmenu +295

* Signaturret "Caviar en surprise" +345

* Unika oste med tilbehør +175

Minimum 6 personer

Vi vil meget gerne være behjælpelig med andre aspekter af jeres selskab - kontakt mig for eventuelle spørgsmål

 

KJ. food luxe

 

9 serveringer

 

SNACKS

Krustade med trøffel

Bisque - Hjemmesylt

Paleta, Gran Reserva, 24 måneder

*

KAMMUSLING

Hasselnødder fra Piemonte, brunet smør

*

VESTERHAVSFISK
Jordskokkechips, muslingesauce

*

WAGYU

Trøffel, morkler, røget marv

*

BAERII CAVIAR
Hasselnød

*

CITRUS

Hvid chokolade, vanilje, jernurt

*

PETIT FOURS

 

1845,-

inkl. afstemt vinmenu

*

1445,-

u/ vinmenu

* Opgraderet vinmenu + 325

* Unika oste med tilbehør +175

* Signaturret "Caviar en surprise" +345

Minimum 5 personer