pexels-evie-shaffer-2652346.jpg

Det praktiske omkring Catering i samarbejde med KJ. food

Minimumsantal

Ved selskaber over 40 personer er priserne inkl. 1 kok

Ved selskaber under 40 personer opkræves der en leje på kok kr. 350,-/timen

Personale

Vi udlejer serveringspersonale til diverse arrangementer kr. 300,-/timen

Ved selskaber over 40 personer er priserne inkl. 1 kok - ved større arrangementer, kan der kræves

flere kokke kr. 350,-/timen 

Vin

Køb vin igennem os og få en afstemt vinmenu, som er tilpasset menuen - vi samarbejder med vores egen sommelier 

Priser fra 100,- pr. flaske

- Dette aftales ved menusamtalen

Service

Vi medbringer som regel altid vores egne tallerkner - dette aftales ved menusamtalen 

Som udgangspunkt sørger værterne selv for opdækning 

- Det er muligt at leje glas, bestik mm. igennem os 

Køkkenfaciliteter 

For vi kan levere den ønskede kvalitet, kræver vi som minimum et alm. køkken med ovn, kogeplader og normalt udstyr af pander og gryder. Godt med køle - og fryseplads, samt bordsplads til anretning.

Hvis dette ikke er til rådighed, bedes det oplyses på forhånd.

Afbestillingsregler

Senest 5 dage før arrangementet skal vi kende det endelige antal gæster.

Afbestillinger 5 dage før arrangementet afregnes 70% af beløbet 

Afbestillinger på selve dagen afregnes 100% af beløbet 

- Det er muligt at rykke datoen, senest 10 dage før arrangementet 

Kontakt

Tak for din indsendelse!

Fredericiavej 441  ∣ 7080 Skærup (Vejle) Tlf.: 21 67 34 38 ∣ Email: info@kjfood.dk