pexels-craig-adderley-2306282.jpg

Bryllup

KJ. food er mad i øjenhøjde og jeres samarbejdspartner til den store dag. Vi sætter en ære i, at man kan mærke passionen og se deltaljerne bag, uanset om det er snacks, forret, mellemret, hovedret eller dessert. Vi har stor kærlighed til ærlig mad med fokus på økologiske råvarer, bæredygtighed og udvalgte lokale producenter. Samarbejdet med de forskellige producenter udtrykkes gennem de enkelte serveringer.

 

Byer vi har været i: Vejle Fredericia Kolding Horsens Århus Odense København Herning Esbjerg Silkeborg

 

KJ. food repræsenterer professionelt og ærligt selskabsmad. Vi sætter en ære i at give jer en mindeværdig oplevelse, uanset om det er i et forsamlingshus, øvrige selskabslokaler, telt eller i private hjem. Hvis I har særlige ønsker til sammensætningen af menuen eller andet tager vi selvfølgelig gerne en snak med jer herom.

Priserne inkluderer

 

.Den valgte menu

.Anretning og præsentation af retterne

.Professionelt samarbejde med serveringspersonalet 

Bryllup luxe

Bryllup D´luxe

4 serveringer

Velkomst

Snacks

*

Forret

*

Hovedret

*

Dessert

*

Natmad

425,-

pr. person

 

Tilkøb

Appetizer +75

Mellemret +85

Ost +95

"Caviar en surprise" +245

Receptionforplejning +125

Vinmenu +225

Vinmenu D´luxe +345

5 serveringer

inkl. afstemt vinmenu D´luxe

Velkomst

Snacks

Bobler

*

Forret

Hvidvin

*

Hovedret

Rødvin

*

Dessert

Dessertvin

*

Natmad

725,-

pr. person

 

Tilkøb

Appetizer +75

Mellemret +85

Ost +95

"Caviar en surprise" +245

Opgradering vinmenu +120

Receptionforplejning +125

MADEN

 

FORRET

Varmrøget laks fra ”Ryan” saltet agurk, citron, bitre salater, sprødt, urter hertil sauce på kærnemælk og purløg

-

Koldrøget laks i duet, radiser, glaskål, dildmayo, frisee salat, samt dild olie

-

Stegt blomkål med blomkålspure tilsmagt med trøffel, syltet og tørret blomkålsblade hertil brunet smør med hasselnøder fra Piemonte vegetar

-

Tarteletter med hopballe kylling og hvide asparges i frikasse med hjemmesylt og urter

-

Skagenskinke fra "Slagter Munch" med trøffelcreme, grape, syltede bøgehatte, samt ”Parmigiano- Regianno” 

-

Stegt rødspættefilet med variation af tomat, ribs hertil hummer blanquette sauce med økologisk cremefraiche fra Naturmælk

jomfruhummer i stedet for rødspætte +35

-

Torsk med dagens grønt, sprød kartoffel, urter, samt cremet sauce på ”Vesterhavsost” 

 

Til alle forretter serveres "det gode brød" og kærnet smør fra Lindved

Alle forretter serveres på tallerken 

HOVEDRET

Kød - vælg 2 typer

Tilvalg af ekstra kødtype + 55

Kalveculotte med timian og hvidløg

Kyllingebryst fra Hopballe mølle med rosmarin og havsalt

Braiserede svinekæber med soya, IPA og honning

Nakkefilet af dansk frilandsgris med BBQ og syltede tyttebær

Gratineret kalkun med grøntsager og modnet cheddar

Lam med mynte og soltørrede tomater 

Andebryst med rødvinseddike og Sichuanpeber 

Langtidsstegt okse med timian og hvidløg

Kalv stegt som vildt med signature marinade med ribs

Oksemørbrad med timian og rosmarin +35

Kalvemørbrad med salvie og hvidløg +45

 

Til hovedret serveres 

Stegte kartofler med friske urter

Aromatisk sauce

Dagens garniture af grønt der matcher hver kødtype

Udvalg af sæsons salater 

Hovedretten serveres ved fadservering eller på buffet

Mulighed for tallerken servering 

DESSERT

Signature islagkage med parfait og sorbet med syltede bær og krystalliseret chokolade

-

”Københavnerstang” Friskostcreme med mascarpone og ananassirup,

økologisk flødeis fra Engmark, sprød chokolade, samt ananas granité 

-

Mørk chokoladebrownie med chokoalde ganache, sprød chokolade, hindbær og hindbærsorbet 

-

Mazarin med æble/hyldeblomstkompot, kondenseret mælk, hyldeblomstsorbet og hvidchokolade sauce 

-

”Tarte au citron” med italiensk marengs, syltede skovbær og økologisk flødeis fra Engmark

-

Udvalg af danske oste med sprødt, surt og sødt

Alle desserter serveres på tallerken 

NATMAD

Små sliders med 2 slags fyld

The sandwich med 3 slags fyld

Pølsebord med surdejsbrød og økologisk smør

”Cæsarsalad” med marineret kylling, surdejsbrød og økologisk smør

Jeg vil meget gerne være behjælpelig med andre aspekter af jeres selskab - kontakt mig for eventuelle spørgsmål

Tak for din indsendelse!

pexels-dominika-roseclay-1244700.jpg